Doorgaan naar artikel
Niantic komt met Wizards Unite Community Day – Play At Home Edition
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

In Pokémon GO doet Niantic er op dit moment alles aan om het spel steeds beter vanuit huis speelbaar te maken. Ook in de andere spellen, zoals Wizards Unite, is Niantic hier mee bezig. Er komt nu zelfs een Wizards Unite Community Day – Play At Home Edition, wat hoop biedt voor de fans van Community Day in Pokémon GO.

De Wizards Unite Community Day – Play At Home Edition bevat net als bij Pokémon GO iets wat extra veel te vinden is. Voor het komende evenement, wat op 18 april plaats zal vinden, is dit Murtlap en andere Magizoology Foundables. Het evenement duurt in plaats van drie uur (wat ook gebruikelijk is in Wizards Unite) een hele dag. Zo kunnen spelers veel meer in hun eigen tempo en ook thuis rustig deelnemen aan de Community Day.

We hopen dat het nieuws dat er in Wizards Unite weer een Community Day komt, ook een voorbode is voor Pokémon GO. Als dat zo is, dan melden we het natuurlijk via onze vernieuwde pagina en op sociale media: FacebookTelegram en WhatsApp. Word lid van onze fan-community en mis niets meer.