Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

World of Tanks Blitz is nog steeds enorm populair en de spelers worden beloond met een leuke verrassing. Ze worden met hun gepantserde voertuigen meegenomen de ruimte in met de nieuwe World of Tanks Blitz-modus.

De modus zal beschikbaar zijn tussen 10 en 16 april en gaat onder de toepasselijke naam: Gravity Force. De bijbehorende nieuwe map, Sea of Tranquility Moon, is het maanlandschap waarop de tanks zich zullen moeten manoeuvreren tussen vulkanische rotsen en kraters. Zoals we weten is er in de ruimte geen zwaartekracht en dat zal ook in deze modus zo zijn. Bereid je dus maar voor op verrassende elementen met de zware tanks. Ook voor de maps Sea of Tranquility Mirage, Winter Malinovka, Desert Sands, El Alamein, Normandy en Dead Rail zijn tijdens dit evenement geen zwaartekracht aanwezig.

Spelers zullen met elkaar de strijd aangaan voor het eigendom van 4046 vierkante meter op de echte Sea of Tranquility, wat in samenwerking met Lunar Embassy USA is aangeschaft.

World of Tanks Blitz is een aangepaste standalone versie van World of Tanks die speciaal gericht is op handheld apparaten waar je cross platform kunt spelen tussen iOS, macOS, Android, Windows 10 en Steam.

Vanavond om 19:30 uur is een livestream beschikbaar waarin de spelregels worden uitgelegd en meer details worden bekendgemaakt. De livestream is hieronder te bekijken.

Mocht je alvast willen kijken wat je te wachten staat in de nieuwe Gravcity Force-modus, dan kan je de trailer bekijken: