Doorgaan naar artikel
Ontwikkelaar Crytek werkt aan een Crysis-remaster
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

De paasdagen zijn weer voorbij en we moeten weer “gewoon” aan het werk vandaag. Het lijkt erop dat niet iedereen bij Crytek Pasen heeft gevierd, want gisteren verscheen er op het Twitter-account van de ontwikkelaar een tweet waarin gehint wordt naar een Crysis-remaster:

Maar dat is niet het enige dat zou kunnen verwijzen naar een remaster, want ook hebben ze de achtergrondafbeelding van hun Twitter-account aangepast. Hierin staan verschillende beelden die verwijzen naar het eerste deel in de Crysis-reeks.

Het zou allemaal kunnen wijzen op een remaster van het eerste deel, maar niets is natuurlijk zeker. Wat het gerucht wel een stukje sterker maakt, is het verschijnen van een video vorige maand. Hierin zijn beelden te zien van verschillende games die gemaakt zijn met de CryEngine, maar aan het einde van de video (2:20) zien we beelden van Crysis die er wel heel erg nieuw en fris uitzien.

Wij houden het de komende tijd in ieder geval goed in de gaten. Mocht er meer nieuws verschijnen, dan kun je dat natuurlijk hier lezen.