Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Eerder werd al bekendgemaakt dat Microsoft met een gelimiteerde editie van hun console de markt op gaat. Deze is volledig in de stijl van de game die eind dit jaar zou moeten verschijnen. Zojuist zijn er ook SteelSeries Cyberpunk 2077-headsets aangekondigd.

CD Project RED heeft in samenwerking met SteelSeries enkele producten uit het assortiment voorzien van een Cyberpunk 2077-thema. Zo zijn er twee nieuwe designs ontwikkeld voor de Arctic 1 Wireless-headset. Zo is er de Johnny Silverhand-uitvoering, een model speciaal voor Xbox One, Nintendo Switch en pc. Daarnaast is er ook de Netrunner-uitvoering die speciaal is gemaakt voor PlayStation, Nintendo Switch en pc. Voor de SteelSeries Arctis Pro zijn er ook enkele accessoires gemaakt om het uiterlijk aan te passen in de Cyberpunk-stijl.

Het thema staat volledig in het teken van de game met ook Keanu Reeves als grote rol. Zo bevat bijvoorbeeld de ene oorschelp het logo en op de andere kant staat de tekst “No Future”gekrast. Zo zijn er nog verschillende varianten beschikbaar die je headset een unieke look geven. Ook in dit geval zijn de modellen in gelimiteerde oplage beschikbaar, dus wees er snel bij.

De adviesprijs van de Cyberpunk 2077-headsets liggen rond de €130,- en zijn per direct beschikbaar. De game staat gepland voor later dit jaar.

Cyberpunk 2077 headsets