Doorgaan naar artikel
Nieuwe Call of Duty speelt zich af in Vietnam
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Het is bijna een traditie om elk jaar weer uit te kijken naar een nieuwe Call of Duty. Afgelopen jaar werd de game ontwikkeld door Infinity Ward en kregen we een deel in de Modern Warfare-serie. Dit jaar wordt het stokje weer overgedragen aan Treyarch en speelt zich af in Vietnam, aldus de laatste geruchten.

Het zou daarbij goed kunnen dat de nieuwe game geen Black Ops-titel wordt, maar dat het gaat om een totaal nieuwe game. Als het om de koude oorlog in Vietnam gaat, dan zou het nog wel in hetzelfde universum afspelen als de Black Ops-games. De geruchtenmolen draait bij TheGamingRevolution op volle toeren gezien zij er van overtuigd zijn dat we echt naar het begin gaan van de Koude Oorlog in Vietnam. Daarnaast wordt dit gerucht ook door Jason Schreier middels een tweet aangehaald.

Tot op heden is er nog niets bevestigd en zullen we nog even geduld moeten hebben op de officiële onthulling. Meestal is dit in mei, maar het is nog niet duidelijk of het coronavirus hierbij ook roet in het eten heeft gegooid. We zullen hopelijk de komende maanden meer te weten komen en aan het eind van het jaar weer aan de slag kunnen met een nieuwe Call of Duty.