Doorgaan naar artikel
Waarschuwing: deel je Pokémon GO-account niet met andere spelers!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Laten we beginnen met een kleine disclaimer, volgens de regels van Niantic is het delen van je account namelijk niet toegestaan. We zijn echter niet blind en weten dat dit gebeurt. We willen met dit artikel dat ook niet iedereen oproepen het delen van je Pokémon GO-account te stoppen, want we weten dat dit toch wel gebeurt. Wel willen we jullie ervoor waarschuwen dat er een speler is die aanbiedt op je account in te loggen om een Meltan Box toe te voegen.

In plaats van vervolgens ook echt een Meltan Box aan je te geven, verandert de speler je inlognaam, wachtwoord en accountnaam. Je bent dan echt je account kwijt en Niantic zal hierin nooit helpen. Omwille van van de privacy-richtlijnen mogen we helaas geen naam delen.

Alhoewel we hopen dat de meeste spelers verstandig genoeg zijn hun inloggegevens van hun Pokémon GO-account niet te delen met vreemden, willen we benadrukken dat dit echt heel onverstandig is. Hoe aardig iemand ook lijkt. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan houden we jullie natuurlijk op de hoogte. Dat doen we via onze vernieuwde pagina en op sociale media: FacebookTelegram en WhatsApp. Word lid van onze fan-community en mis niets meer.