Doorgaan naar artikel
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Mega Indie Exchange heeft vandaag The Guerilla Collective aangekondigd. Dit is een online gamefestival dat 6, 7 en 8 juni plaats zal gaan vinden. Het moet helemaal draaien om nieuwe aankondigingen en trailers van met name de wat kleinere studio’s die onze industrie kent. Toch zijn er enkele grote namen, zoals Larian Studios (Baldur’s Gate 3), Paradox Interactive (Crusader Kings, Vampire Bloodlines) enĀ RebellionĀ (Sniper Elite). Voor de rest zijn er nog een boel indie-ontwikkelaars en -uitgevers die langs zullen komen, dus er zal genoeg onthuld gaan worden.

De gastheer van het programma is Greg Miller, bekend van het erg populaire YouTube-kanaal Kinda Funny Games. Kinda Funny Games zal ook helpen bij de productie van het geheel. Dit wellicht omdat ze vorig jaar tijdens de E3 een Kinda Funny Games Showcase hadden en dit nu in het water was gelopen, aangezien er geen E3 zal plaatsvinden dit jaar.

The Guerilla Collective vindt 6, 7 en 8 juni plaats om 19:00 Nederlandse tijd. Uiteraard zullen we je op NWTV op de hoogte houden van de belangrijkste aankondigingen.