Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager / Redacteur
Profiel

Vorige week was er natuurlijk al voor de eerste keer sinds lange tijd een Raid Hour en ook vanavond gaat het evenement weer door. Van 18.00 uur tot en met 19.00 uur is het Virizion Raid Hour. En aangezien het Virizion pas sinds vandaag Shiny kan zijn verwachten we veel geïnteresseerden. Je kunt hem overigens al met twee goede spelers verslaan. Lees hier welke Pokémon je nodig hebt.

We adviseren je om vooral lid te worden van een lokale raidgroep. Benieuwd of er in jouw regio een raidgroep is, kijk dan in ons overzicht. We willen ook de beheerders vragen zich de komende tijd weer bij ons te melden als er beheerders veranderd of bijgekomen zijn. Zeker ook nieuwe raidgroepen zijn welkom! We plaatsen later nog een losse oproep ook hiervoor. Dit doen we natuurlijk via onze vernieuwde pagina en op sociale media: FacebookTelegram en WhatsApp. Word lid van onze fan-community en mis niets meer.

Houd je wel altijd aan de regels die door de overheid zijn ingesteld. Kom dus niet samen in groepen en houd anderhalve meter afstand!