Doorgaan naar artikel
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Warner Bros. en Netherrealm Studios hebben nieuwe Aftermath-gameplay getoond. Aftermath werd een week geleden aangekondigd als nieuwe uitbreiding voor Mortal Kombat 11. Hierin kunnen we een nieuw stuk verhaal verwachten en drie nieuwe personages: Sheeva, Fujin en RoboCop. In de nieuwe gameplay zien we deze drie personages uitgebreid en ze zien er stuk voor stuk enorm tof uit. Tevens lijkt het er ook op dat ze alle drie een volledig verschillende speelstijl zullen vereisen van de speler, dus dat brengt de nodige variatie met zich mee.

Aftermath gaat daarnaast gepaard met een gratis update met een paar nieuwe levels, de herintroductie van Friendships (het tegenovergestelde van een Fatality) en Stage Fatalities. Een Stage Fatality is een gruwelijke manier om je tegenstander af te maken, maar verschilt per level waarin je speelt.

Mortal Kombat 11: Aftermath zal vanaf 26 mei te spelen zijn op alle platformen. De DLC is los verkrijgbaar, maar er zijn ook voordelige aanbiedingen voor mensen die de game nog niet hebben. Het is dus een prima moment om in het meest complete vechtspel ooit te duiken.