Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

De geruchtenmolen draait alweer op volle toeren als het gaat om de nieuwe shooter van Treyarch. Zij staan dit keer weer aan het roer voor een nieuwe deel in de welbekende serie. Er wordt volop gespeculeerd en volgens de laatste geruchten is Call of Duty Classified of Black Ops de naam van het nieuwe deel.

De geruchten werden opgevangen via een Reddit-kanaal. Dat het nieuwe deel weer de originele Call of Duty Black Ops-titel zou krijgen, zou niet vreemd zijn. Er zou dan sprake zijn van een soft reboot van de serie, iets wat met Modern Warfare van Infinity Ward ook is gebeurd. Ook zou de game afspelen in Vietnam en andere locaties uit de Koude Oorlog wat ook wel in het plaatje zou passen. Het blijven nog steeds geruchten gezien het niet officieel is bevestigd.

In het verhaal zou het voornamelijk draaien rondom de militaire experimenten op mensen door de Sovjet Unie waarbij schokkende beelden en heftige situaties worden aangehaald. Dit zou ook weer goed aansluiten bij een herstart van de Black Ops-serie.

We zullen uiteraard nog steeds moeten wachten op de officiële onthulling door Treyarch.