Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Apple heeft door de jaren heen al verschillende modellen uitgebracht in de tablet-divisie. Jaren geleden bestond het assortiment uit de iPad en de mini, een kleinere en meer handzame uitvoering. Voor wie de mini te klein vindt, is er een nieuwe iPad mini met groter scherm op komst, althans zo gaan de geruchten.

Volgens MacRumors zou de fabrikant komen met twee nieuwe iPads, namelijk een standaard iPad en een nieuwe iPad mini. De eerstgenoemde zou een 10,8-inch model zijn en zou daarmee de reguliere 10,2-inch uitvoering moeten vervangen. Opvallend is dat er ook een grotere iPad mini wordt uitgebracht. normaliter wordt er bewust gekozen voor het kleinere model. Een iets grotere uitvoering zou daarmee tussen de mini en de reguliere iPad vallen. Dit zou ideaal zijn voor diegene die de mini te klein vinden, maar de normale uitvoering net iets te groot vinden.

Volgens de geruchten zou de nieuwe mini een scherm krijgen tussen de 8,5- en 9-inch en zou het volgend jaar op de markt moeten komen. De website meldde ook dat de ar-headset van Apple in 2022 zou worden uitgebracht. Al deze geruchten zijn nog niet bevestigd door Apple, dus we zullen dit nog even met een korrel zout moeten nemen.