Doorgaan naar artikel
Arran Winmai
Arran Winmai
Bordspellenredactiemanager, gameredacteur
Profiel

In hun blog vertelt Team Ninja over de nieuwe Nioh 2-update die nu uit is.

De update voegt een fotomodus toe. Met deze modus is het natuurlijk mogelijk foto’s te maken, maar Team Ninja laat weten dat het meer is dan dat. Spelers kunnen de belichting en de kleuren aanpassen, filters gebruiken en meer. Ook zijn er nieuwe Twilight-missies toegevoegd. Dat zijn missies die voor beperkte tijd beschikbaar zijn. Een Twilight-missie is een goede plek om zeldzame wapens of materialen te vergaren. Bovendien kunnen fans nieuwe thema’s voor het thuisscherm van de PS4 downloaden.

Daarnaast laat de ontwikkelaar weten dat er gewerkt wordt aan drie stukken ‘omvangrijke’ DLC die in de komende paar maanden beschikbaar zullen worden. Deze uitbreidingen zullen nieuwe verhaallijnen, Yokai, Guardian Spirits, vaardigheidsbomen en gear toevoegen. De nieuwe wapens en pantsers zullen bovendien een extra manier toevoegen om je vechtstijl aan te passen. Ten slotte wordt er gewerkt aan hogere moeilijkheidsgraden, om het spel uitdagender te maken.

De eerste DLC, ‘The Tengu’s Desciple,’ komt uit op 30 juli. Deze speelt zich af in Yashima tijdens de Heian-periode. De hoofdrolspeler vindt een altaar dat een mysterieuze fluit bevat. Het heeft de naam ‘Sohayamaru.’ Als de hoofdrolspeler de fluit bestudeert, gloeit het met een fel licht terwijl een Yokai-schaduw onheilspellend op de achtergrond loert. Volgens de legenden zal een krijger met de Sohayamaru in tijden van oorlog ten strijde trekken om vrede te brengen naar het land. In de toekomst zal Team Ninja meer bekend maken over de DLC.

Nioh 2-update

Nioh 2 is een actie-RPG die zich afspeelt in feudaal Japan. Er is oorlog, wat veel bloedvergieten teweeg brengt. Deze gewelddadige tijden trekken bandieten aan, maar ook geesten. Deze geesten, Yokai genaamd, kunnen erg gevaarlijk zijn. Het is de taak van de hoofdrolspeler om het land weer veilig te maken. Ben jij benieuwd naar de game? Lees dan onze review.