Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager / Redacteur
Profiel

Een vraag die we de afgelopen dagen veel hebben gehad, is of er een verhoogde Shiny-kans voor Carvanha zou zijn tijdens het Incense Day-evenement. Uiteraard weten we dit niet, omdat Niantic dit ook niet aan de pers en influencers bevestigt. Maar nu het evenement al klaar is in Nieuw Zeeland en in andere landen in het oosten bezig is, kunnen we er wel iets nuttigs over zeggen. En in eerste instantie leek het totaal de verkeerde kant op te gaan.

Er leek namelijk helemaal geen verhoogde Shiny-kans voor Carvanha te zijn. Ondertussen is duidelijk dat dit alleen in de eerste uren zo was. Nieuw Zeeland heeft daar het meeste last van gehad. Voor ons is dit wel goed nieuws, want wij krijgen het hele evenement een hogere kans. En alhoewel we nog niet weten hoe hoog de kans is, lijkt bijna iedereen die heel het evenement speelt sowieso een shiny tegen te komen. Er blijven echter altijd uitzonderingen natuurlijk.

Meer informatie over Incense Day, vind je natuurlijk heel de dag via onze vernieuwde pagina en op sociale media: FacebookTelegram en WhatsApp. Word lid van onze fan-community en mis niets meer.