Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager / Redacteur
Profiel

Veel spelers willen altijd graag weten wat er de komende komende Community Days komt, maar juist de laatste tijd houdt Niantic zich angstvallig stil tot kort voor het evenement. Daar komt nu ineens verandering in. Zojuist heeft Niantic namelijk aangekondigd dat we voor de komende twee edities mogen gaan stemmen. De volgende Pokémon zijn beschikbaar om op te stemmen:

Het stemmen voor de komende Community Days zal gaan via Twitter. Je kunt vanaf 24 mei 3.00 uur tot en met 25 mei 3.00 uur stemmen op je favoriet en je kunt één stem uitbrengen. Diegene die het hoogste eindigt krijgt een Community Day in juni en diegene die tweede eindigt krijgt een Community Day in juli.

Wie heeft gewonnen wordt kort na het verstrijken van het sluiten van de poll bekend. Wij laten jullie natuurlijk ook weten via onze vernieuwde pagina en op sociale media: FacebookTelegram en WhatsApp. Word lid van onze fan-community en mis niets meer. Wij openen zo ook een poll via onze website, deze uitslag delen we morgen met jullie!