Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager / Redacteur
Profiel

Het is alweer tweeënhalf jaar geleden dat we een raidgroepenlijst begonnen en de lijst is zeker in het begin zeer populair geweest. En altijd nog staat de lijst wekelijks in de top honderd van best gelezen berichten op onze website. Sinds kort is het mogelijk om te remote raiden en meer dan ooit is afstemming via een digitaal middel belangrijk. Daarom willen we de raidgroepenlijst vollediger dan ooit maken en de fouten eruit halen. En natuurlijk hebben we jullie hier voor nodig!

Bekijk de volledige lijst hier!

Als je je raidgroep wilt aanmelden of aanpassen voor de raidgroepenlijst dan kun je een mailtje sturen naar raids@nwtv.nl met je plaats, provincie, je naam en de link die erbij mag. Dit is bij voorkeur een Facebookprofiel. WhatsApp- en Telegramlinkjes zijn ook toegestaan.We adviseren dit echter niet te doen, omdat te vaak Chatbots die groepen vinden en spam te pas en te onpas delen. We zullen ongeveer twee keer per maand de aanpassingen verwerken.

We gaan de lijst ook geregeld delen via onze vernieuwde pagina en op sociale media: FacebookTelegram en WhatsApp. Word lid van onze fan-community en mis niets meer.