Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Razer kennen we voornamelijk van hun high-end gaming-apparatuur. Ook op audiovlak hebben ze meerdere headsets gericht op games. Zojuist is de Draadloze Razer Opus aangekondigd.

Het betreft hier geen gameheadset, maar een draadloze koptelefoon. De Opus is voorzien van een THX-certificatie en is voorzien van de geavanceerde hybride active noise cancelling. Hierdoor zou alles kraakhelder en puur klinken, aldus Razer.

De hoofdtelefoon is daarmee niet alleen geschikt voor het luisteren van muziek, maar ook voor de streamers onder ons. Doordat er minder ruis aanwezig is zal alles anders en zuiverder klinken. De actieve noise cancelling werkt op basis van vier speciale ANC-microfoons en zijn in staat om verschillende frequenties weg te filteren. Je kunt je dus volledig van de buitenwereld afsluiten.

Daarnaast biedt het lage gewicht en comfortabele zachte leren oorkussens en hoofdband optimaal draagcomfort. De aanwezige accu zorgt voor 25 uur, met ANC ingeschakeld, aan luisterplezier. Er wordt tevens een 3,5mm-stekker en opberghoes geleverd.

De draadloze Razer Opus is vanaf nu beschikbaar voor de adviesprijs van €209,99.