Doorgaan naar artikel
Niantic biedt Pokémon GO-spelers ook betaalde toegang tot de Champion 2020 Special Research
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Spelers die tijdens de vier Throwback Challenge-evenementen de Special Researches allemaal hebben afgerond, krijgen toegang tot een vijfde special research. Deze staat bekend als de Champion 2020 Special Research. Tijdens deze special research krijg je onder andere de volgende bonussen:

  • Galarian Meowth en Galarian Stunfisk
  • Snivy, Tepig, Oshawott, Blitzle, Audino, Darumaka, Gothita en Genesect
  • En verschillende andere bonussen zoals Professor Willow’s bril

Spelers die één van de vier special researches niet hebben voltooid, kunnen tussen 3 juni en 8 juni alsnog toegang krijgen door een ticket te kopen. Het ticket kost ongeveer acht euro. Hiermee krijg je dus alsnog toegang tot de Champion 2020 Special Research en de bovenstaande bonussen. Deze heet dan alleen de Celebration 2020 Special Research. Er is overigens geen einddatum voor deze research.

Spelers die wel toegang hebben tot de Champions-editie van deze bijzondere research kunnen ook het ticket kopen. Ze krijgen dan dus twee keer de Special Research, de Champions- en de Celebration-editie. De eerste versie blijft gewoon gelijk, maar de tweede keer krijg je de volgende bonussen:

  • 10 Candy voor iedere keer dat je in de eerste keer een Pokémon tegenkomt
  • Stardust in plaats van Professor Willow’s bril

Op dit moment is nog niet de volledige inhoud van de Champions- en de Celebration-editie van de special research bekend en kunnen we dus nog niet zeggen of het ook echt de acht euro waard is. Rond 3 juni weten we dit wel en komen we uiteraard via met een analyse. Dit doen we via onze vernieuwde pagina en op sociale media: FacebookTelegram en WhatsApp. Word lid van onze fan-community en mis niets meer.