Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager / Redacteur
Profiel

Toen in maart het samenkomen door mensen buiten verboden werd, werd het ook lastiger om aan Pokémon GO-raids deel te nemen. Gelukkig kwam Niantic recent met de remote raidpass, maar voor legendarische raids blijft het lastig om geregeld of te spreken. Misschien wel mede omdat je nu juist heel veel mogelijkheden hebt.

Fysiek samen afspreken mocht en mag niet in Nederland op dit moment. Dus samen raiden was nagenoeg onmogelijk. Vanaf 1 juni gaat dit veranderen. En alhoewel wij geen nieuwssite zijn met coronaregels. hebben we bij de lock-down eerder ook bericht wat er mocht qua Pokémon GO. Dat willen we nu graag weer doen:

Dat betekent dat het vanaf 1 juni weer een stuk makkelijk wordt om met groepen Pokémon GO-raids te doen. Hopelijk is de volgende verandering dat we echt weer bij elkaar mogen staan en niet dat we weer meer naar binnen moeten. Hoe dan ook melden we dergelijke updates gewoon via onze vernieuwde pagina en op sociale media: FacebookTelegram en WhatsApp. Word lid van onze fan-community en mis niets meer.