Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager / Redacteur
Profiel

Op dit moment zullen veel spelers bezig zijn met de nieuwe special research en de kans is groot dat je zoekt naar een Ground-Type Pokémon. We lezen namelijk dat veel mensen hierop vastlopen. Daarom hebben we een aantal Ground-Type Pokémon-tips voor jullie in de hoop dat je er toch één kunt vinden:

Overzicht:

We beginnen met een overzicht met alle Ground-Type Pokémon. De dik gedrukte Pokémon zijn uit de vierde generatie en dus mogelijk (een klein beetje) boosted. We hebben de legendaries weggelaten overigens. Die zitten er namelijk sowieso niet.

Nesten:

De grootste kans heb je door op zoek te gaan naar nesten of plekken waar altijd dezelfde Pokémon spawnt (frequent spawnpoint). Uiteraard moeten in deze nesten wel Ground-Type Pokémon zitten (zie de lijst hierboven).

Raids:

Een alternatief is het doen van een Hippowdon-raid. Deze Pokémon zit in level vier raids en zal dus met een groep gedaan moeten worden. Maar met remote raidpassen is dat natuurlijk gewoon mogelijk.

Zelf nog tips?

Heb je zelf nog Ground-Type Pokémon-tips? Deel ze dan via Facebook! Wij delen ze dan vervolgens weer via onze Pokémon GO-pagina en op sociale media: FacebookTelegram en WhatsApp. Word lid van onze fan-community en mis niets meer.