Doorgaan naar artikel
Bereid je voor op Seedot Pokémon GO-Community Day
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Het is bijna tijd voor Seedot Pokémon GO-Community Day en het is alweer de tweede Stay Home-editie van het evenement. Uiteraard hebben we net als vorige keer we andere tips dan normaal. Hieronder vind je alle door ons verzamelde tips:

Eventtijden

Deze Pokémon GO-Community Day vindt plaats op 24 mei van 11.00 uur tot en met 17.00 uur. Dat betekent dat we zes uur lang kunnen profiteren van de verschillende voordelen.

Event-Pokémon: Seedot

Tijdens het evenement is Seedot de speciale event-Pokémon. Een Pokémon die iedere diehard-speler kent als één van de sterkere Pokémon uit de eerste generatie. Niantic heeft op de officiële website aangekondigd dat er ook een shiny-variant zal zijn.

  • Tip: Gebruik je Incense, deze zorgt voor een hoop Seedot (minimaal 360 in zes uur)
  • Tip: Zorg dat je voldoende ballen hebt
  • Tip: Zorg dat je veel Pinap Berries hebt (dubbele candy betekent meer Shiftry)

Event-move:

Iedere Nuzleaf die je tijdens Pokémon GO-Community Day evolueert in een Shiftry en iedere Shiftry die je tijdens het evenement vangt, heeft als aanval Bullet Seed Bijzonder natuurlijk, maar is deze aanval ook echt goed? Volgens de experts wel, maar dan vooral voor PVP

  • Tip: Als je al veel Seedot hebt, ruil er dan een paar met kans op lucky

Event-bonus: 3 x Catch XP

Net als de vorige keer, zijn er dit keer ook drie uur lang twee bonussen voor spelers. De belangrijkste is de Catch XP die je kunt krijgen. Je krijgt voor iedere vangst (dus ook niet Seedot) drie keer meer XP. Let op, dit geldt alleen voor vangsten. Niet voor het uitbroeden van eieren of andere acties.

  • Tip: Gebruik het hele evenement Lucky Egg (in totaal zes keer meer XP bij vangen)

Event-bonus: Drie uur Incense

Ook dit keer duren niet de lures maar de Incense drie uur tijdens het evenement. Het gebruik van Incense moet nog meer Pokémon en dus nog meer shinies opleveren. Ideaal dus voor de fanatieke spelers die nog meer willen vangen.

  • Tip: Vergeet niet je Incense na drie uur weer aan te zetten

Het laatste nieuws

Op onze Facebookgroep en Telegram houden we je op de hoogte. Word lid van onze Community en mis niets, ook niet komend weekend.