Doorgaan naar artikel
NetherRealm Studios werkt aan meer dan Mortal Kombat en Injustice
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Ed Boon is een Periscope-stream met Geoff Keighley aangegaan. Naast het feit dat dit leuk is om eens terug te kijken, heeft Ed Boon ook heel subtiel aangegeven dat zijn studio, NetherRealm Studios, aan meer dan alleen Mortal Kombat en Injustice werkt. Mortal Kombat is natuurlijk het beroemde vechtspel dat al sinds 1992 mee draait en waarvan morgen een nieuwe uitbreiding zal verschijnen. Injustice is een spel dat erg wegspeelt als Mortal Kombat, maar gebruikmaakt van allemaal DC-personages zoals Batman, Superman en ga zo maar door.

Mortal Kombat has become like a staple thing, almost Marvel-like. You don’t expect the last Marvel movie to ever come out, they’re just gonna keep coming. Even though we’ve been able to scratch other itches, you know doing Injustice games and stuff, and we have other stuff in the oven, but it’s always nice to do the Mortal Kombat games.

Alhoewel het wat vaag is, geeft het wel aan dat ze aan meer dan alleen Mortal Kombat en Injustice werken. Fans zijn eigenlijk gewend dat de studio van een Mortal Kombat-spel naar een Injustice-game gaat en zo heen en weer. Echter moet gezegd worden dat NetherRealm voorheen ook wat mobiele games heeft uitgebracht, dus het kan altijd zijn dat het om een nieuwe mobiele ervaring draait en niet een game voor bijvoorbeeld de volgende generatie consoles.