Doorgaan naar artikel
Call of Duty: Black Ops-easter egg gevonden in Warzone
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Warzone is de immens populaire Battle Royale-game in de Call of Duty-franchise. De afgelopen maanden heeft Infinity Ward al verschillende aanpassingen gemaakt om de game te verbeteren, al wilde dit niet altijd even goed lukken, maar ook heeft het nieuwe features toegevoegd. Recentelijk is bunker 11 beschikbaar middels een rode toegangskaart die gevonden kan worden in een lootbox ergens in de map. Oplettende gamers hebben een Call of Duty: Black Ops-easter egg gevonden waarmee wederom wordt gehint naar een nieuwe Black Ops-titel.

Wanneer je eenmaal heelhuids bent aangekomen in bunker 11 dan kan je hier een kernkop vinden waarvan de verhalen gaan dat hiermee de map zal veranderen in het thema van de Koude Oorlog. Ook hebben oplettende gamers in een van de gebouwen een RCXD gezien, een populaire killstreak uit de Black Ops-serie. De RCXD is een radiografisch autootje voorzien van explosieven. Je kan hiermee eenvoudig en op veilige afstand je vijanden opblazen. Er zijn al verschillende afbeelding op Twitter geplaatst waarin de RCXD duidelijk zichtbaar is.

Op de aankondiging van de nieuwe Call of Duty: Black Ops-game zullen we nog even moeten wachten. Hopelijk komt hier snel verandering in.