Doorgaan naar artikel
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Skullcandy komt met vier nieuwe True Wireless-producten, dat laten ze weten in een persbericht:

Push Ultra

De Push Ultra is vooral bedoeld voor sporters, het zijn namelijk zweet-, water- en stofafstotende oortjes. Ze kunnen zelfs dertig minuten lang tot een meter onder water. Het opladen voor zo’n twee uur plezier gaat in maar tien minuten, heel handig als je wilt gaan hardlopen, maar niet hebt gedacht aan opladen. De Push Ultra-oortjes zijn verkrijgbaar in de kleuren True Black, Electric Yellow en Bleached Blue.

Adviesprijs: € 129,99

Indy Evo

Indy Evo zijn betaalbare oortjes die zo’n dertig uur mee zullen gaan en daarnaast verkrijgbaar in de kleuren Pure Mint, Chill Grey, True Black

Adviesprijs: € 99,99

Indy Fuel

De Indy Fuel krijgt naast alle functies van de Indy Evo ook nog eens een draadloze oplaaddoos. Hiermee kun je de oortjes ook onderweg opladen, mocht dat nodig zijn. Voor de vrolijke kleurtjes hoef je het niet te doen, want deze oortjes zijn alleen verkrijgbaar in True Black en Chill Grey.

Adviesprijs: € 119,99

Sesh Evo

De Sesh Evo-oortjes zijn lekker klein en zijn ook betaalbaar. De accu gaat zo’n 24 uur mee, maar mist de Rapid Charge-functie die de andere oortjes wel hebben. De kleuren voor de Sesh Evo zijn Bleached Blue, Pure Mint, Deep Red en True Black.

Adviesprijs: € 79,99