Doorgaan naar artikel
Ook Twenty One Pilots volgend jaar op Pinkpop
Tessa Peters
Tessa Peters
Redacteur
Profiel

Naast Red Hot Chili Peppers is het Pinkpop nu gelukt om ook Twenty One Pilots vast te leggen voor 2021. Waar zij oorspronkelijk op vrijdag 19 juni 2020 op Pinkpop zouden staan, is nu vrijdag 18 juni 2021 in hun agenda gemarkeerd. Fans die al kaarten hadden gekocht zullen daarom blij zijn: vrijdagkaarten van dit jaar zullen ook volgend jaar op de vrijdag geldig zijn.

De tweekoppige band Twenty One Pilots bestaat uit Tyler Joseph en Josh Dun. In 2015 braken ze door met hun grote hit Stressed Out. Een jaar later scoorden ze nog met Heathens en hoewel het laatste album alweer van 2018 dateert, staan ze momenteel in de hitlijsten met de single Level of Concern. Met nog een jaar voorbereidingstijd zal Twenty One Pilots genoeg hits in petto hebben om in Landgraaf een mooie show neer te zetten.

Er is momenteel geen kaartverkoop voor Pinkpop. Nog even geduld dus voor de mensen die nog geen kaarten hebben. En nog een leuk weetje voor als je ze wel hebt: als je je ticket bewaart voor volgend jaar, krijg je voorrang bij de start van de ticketverkoop van Pinkpop 2022, 2023 en 2024. Hopelijk genoeg edities om het gemis van 2020 mee te vullen!