Doorgaan naar artikel
De toekomst van Destiny 2 bekendgemaakt
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Bungie heeft vanavond de toekomst van Destiny 2 bekendgemaakt. Het spel is ondanks de wat ongelukkige start nog steeds mateloos populair. Het is duidelijk dat de ontwikkelaar de game nog lange tijd gaat ondersteunen, ook op de volgende generatie consoles.

De volgende uitbreiding, Destiny 2: Beyond Light, zal op 22 september van dit jaar verschijnen. Wanneer je deze aanschaft voor de PlayStation 4 of Xbox One, kun je deze gratis upgraden op je nieuwe console. Op de PlayStation 5 en de Xbox Series X zal je het spel kunnen spelen op een 4K-resolutie met 60fps.

In Beyond Light hebben Guardians een nieuwe bestemming: Jupiters bevroren maan van Europa. Waag je aan gevaarlijke gletsjers, infiltreer de Golden Age Braytech facility en ontdek de geheimen onder het eeuwenoude ijs. Vanaf vandaag kunnen we al aan de slag met de Season of Arrivals, waarin een nieuw onderdeel van het verhaal zich zal ontvouwen.

Later zullen ook nog Destiny 2: The Witch Queen (2021) en Destiny 2: Lightfall (2022) verschijnen. Meer nieuws daarover zal in de komende maanden verschijnen.