Doorgaan naar artikel
Battlefield 3-remaster komt met Battlefield 6
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Eerder deze week werd al gespeculeerd over de setting waarin de nieuwe Battlefield-game zich zou afspelen. Er werd gezegd dat we ons kunnen opmaken voor hedendaagse oorlogsvoering. Hiermee zou het meer lijken op het derde deel uit 2011 dat door veel fans positief werd ontvangen. Het nieuwe gerucht gaat nu dan ook dat er een Battlefield 3-remaster in de maak is.

Het was te zien in een inmiddels verwijderde video van YouTuber Daqarie. De genoemde remaster zou daarbij een vernieuwing zijn van het origineel, met daar nog enkele cosmetische items aan toegevoegd. Er werd overigens niet genoemd of het een gratis extra is bij de nieuwe Battlefield-titel, of dat het gaat om een standalone game die je kunt kopen.

Nu blijft het enkel speculeren gezien het om een gerucht gaat en er niets officieel is bevestigt. Al werd er door Aleksander Grøndal, Executive Producer van DICE, wel op Twitter een opvallende tweet geplaatst. Aankomende week vindt het EA Play Live-evenement plaats waarin er mogelijk meer zal worden verteld over deze game(s).