Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager / Redacteur
Profiel

Iedereen die de meest recente Pokémon GO Fest 2020-afbeelding heeft bekeken zal zien dat Zangoose en Seviper onderdeel zijn van het evenement. Gebruikelijk is dat de regional van het evenement erop staat en dat is in ieder geval nu ook zo. Niantic heeft in een interview met MeinMMO bevestigt dat deze twee erbij zijn. Er wordt echter ook over een aantal regionale verrassingen gesproken:

“Ja, Vipitis (Seviper) und Sengo (Zangoose) werden Bestandteil des Events sein, aber es wird auch einige weitere regionale Überraschungen geben.“

Alhoewel Niantic natuurlijk nog niet wil zeggen om welke regionale verrassingen het gaat. Is wel duidelijk dat het moeite heeft gehad met de keuze. Het is normaal logisch om een Pokémon te kiezen die niet in de regio van het evenement voorkomt. Aangezien er dit keer over de hele wereld wordt gespeeld is dit anders. Niantic wil niemand benadelen of het gevoel geven alleen bekende regionals te kunnen vangen.

Er lijken nog wel wat hints te komen in de vorm van afbeeldingen de komende periode. Of hier ook meer duidelijk op wordt over de regionals is onbekend.

Op NWTV vind je dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO via onze vernieuwde pagina en op sociale media: FacebookTelegram en WhatsApp.