Doorgaan naar artikel
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Filmredactiemanager
Profiel

Goed nieuws voor wie uitkijkt naar Marvel’s Avengers en ook in de markt is voor een PlayStation 5 of Xbox Series X, de game zal namelijk ook gaan verschijnen voor die platformen. Dat is nog niet alles, want wanneer je de game straks nog koopt voor je huidige console, krijg je de versie voor de nieuwe consoles cadeau. De enige beperking daarbij is dat je wel trouw moet blijven aan Sony of Microsoft. Of er ook een upgrade in zit voor gamers die de game op schijf kopen, maar overstappen naar een PlayStation 5 Digital Edition, is nog niet duidelijk.

Dit alles is aangekondigd in een persbericht waarin ook nog gemeld wordt dat je ook je savegame mee kunt nemen naar de volgende generatie. Een prima service dus van de dames en heren van Square Enix. Voor de PlayStation 5-versie wordt nog specifiek vermeld dat spelers een naadloze ervaring zullen krijgen dankzij de supersnelle SSD. Beide next gen-consoles zullen profiteren van flink betere graphics.

Marvel’s Avengers zal op 4 september van dit jaar verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Wanneer de next gen-versie verschijnt, is nog niet duidelijk, maar de kans is groot dat het een launchtitel gaat zijn voor deze platformen.