Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager / Redacteur
Profiel

We vroegen jullie vorige week wie er een GO Fest 2020-ticket gaat halen. Daar is flink op gestemd, want bijna 3.000 spelers hebben hun antwoord achtergelaten. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! We weten nu een stuk beter hoe jullie er in staan tijdens dit evenement.

Om te beginnen was er een hele grote groep die het evenement te duur vind. Ondanks dat we natuurlijk nog niet helemaal weten wat we kunnen verwachten. Bijna 44 procent heeft nu aangegeven geen ticket te halen om die reden. Bijna 25 procent heeft wel een ticket gehaald. Dat is een stuk minder dan wij hadden verwacht. Een groep van bijna negen procent gaat ook zeker een ticket halen, maar moest dat nog doen op het moment van vragen.

Een groep van iets meer dan twintig procent twijfelt nog. Die hebben overigens misschien natuurlijk ondertussen wel een ticket gehaald. Je kunt, zoals we gisteren lieten weten, nog wel even een ticket halen overigens!

De overige groepen halen geen GO Fest 2020-ticket, om allerlei verschillende redenen. De belangrijkste is omdat mensen niet kunnen. Dat kan natuurlijk altijd!

Op NWTV vind je dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO via onze vernieuwde pagina en op sociale media: FacebookTelegram en WhatsApp.