Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Eindelijk is het zover! We kunnen ons virtueel jachtarsenaal uit de kast halen om op pad te gaan in verschillende omgevingen op zoek naar beren, herten en allerlei andere dieren. Om dit te vieren is vandaag de Hunting Simulator 2-launchtrailer onthuld.

In de game ga je op pad in verschillende natuurlijke omgevingen met elk specifieke dieren. Deze omgevingen zijn (als het goed is) groter, gevarieerder en indrukwekkender dan dat we gewend zijn uit het vorige deel. Hunting Simulator 2 beschikt over 33 verschillende soorten dieren en zijn tot in detail uitgewerkt. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua gedrag middels het gebruik van kunstmatige intelligentie.

Je gaat overigens niet alleen op pad, maar met een jachthond die je te allen tijde zal bijstaan. Het beestje helpt je onder andere met het opsporen van dieren. Bovendien zijn er maar liefst zeventig wapens en accessoires en negentig kledingstukken aanwezig, allemaal gebaseerd op bekende en bestaande merken.

Hunting Simulator 2 is vanaf nu beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One. Op 16 juli zal de game naar de pc komen en een Nintendo Switch-versie zal later worden uitgebracht.