Doorgaan naar artikel
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Vanavond vond eenĀ Cyberpunk 2077-livestream plaats. Deze begon met een enorm toffe trailer, waarna we gameplay te zien kregen van de nieuwe Braindance-feature en ook is aangekondigd dat er een animeserie komt.

Deze trailer laat vooral zien wat voor vreemde en nare stad Night City eigenlijk is. Het ziet er allemaal heel tof uit en we kunnen vooral niet wachten om zelf elk hoekje van de stad te gaan ontdekken.

De Braindance-gameplay laat deze nieuwe feature uitgebreid zien. Hierin kan je gebeurtenissen in Night City digitaal ervaren. Dit gebruik je om dingen van allemaal verschillende hoeken te kunnen analyseren hoe vaak je maar wilt. Je kan de camera draaien, pauzeren, terugspoelen of vooruitspoelen om zoveel mogelijk informatie uit de gebeurtenissen te halen. Wat het allemaal nuttig maakt, is de ingebouwde scanner waarmee je hints kan vergaren voor je missies. Bekijk de uitgebreide gameplay hiervan vooral zelf hierboven.

Tot slot is nog een animeserie aangekondigd in samenwerking met Studio Trigger (Kill la Kill) en Netflix. Deze serie komt in 2022 met een losstaand verhaal binnen het Cyberpunk-universum en zal tien afleveringen bevatten.

Cyberpunk 2077 verschijntĀ  19 november naar de PlayStation 4, Xbox One en pc. Mensen die de game voor de PlayStation 4 of Xbox One kopen, krijgen een gratis upgrade naar respectievelijk de PlayStation 5- en Xbox Series X-versies.