Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager / Redacteur
Profiel

Veel spelers zullen Pokémon GO-versie 0.179.0 of Pokémon GO-versie 0.179.1 nog niet hebben, maar vannacht is weer een nieuwe versie verschenen. Dit keer gaat het om Pokémon GO-versie 0.179.2. Deze versie doet vermoeden dat ook de .1-versie nog bepaalde bugs had die het spelen onmogelijk maakte. Bekend is dat Niantic met deze update ook remote raid-invites live wil zetten. Zolang de versie echter niet voor iedereen beschikbaar is, is dit niet mogelijk.

Aangezien Pokémon GO-versie 0.179.2 pas net is verschenen als APK en voor sommige telefoons, kan het nog wel enkele dagen duren voor hij ook voor alle Apple- en Android-telefoons te downloaden is. De verwachting is dat het ontbreken van Raid-invites ook de reden is dat Pinsir Raid Day niet doorgaat. Er is in deze versie overigens niets nieuws gevonden in vergelijking met de vorige twee versies.

Op NWTV vind je dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO via onze vernieuwde pagina en op sociale media: FacebookTelegram en WhatsApp.