Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager / Redacteur
Profiel

Tot nu toe leek het erop dat je een Pokémon GO-fest ticket moest hebben om in het weekend van 25 en 26 juli deel uit te kunnen maken van een evenement. Maar dat is niet helemaal waar. Michael Sterank, Director of Marketing & Live Events bij Niantic, bevestigde gisteren dat ook spelers zonder tickets bonussen krijgen. Hij zegt het volgende:

“Ook wanneer je de gratis versie speelt dat weekend, zul je een hoop Pokémon zien die je normaal gesproken niet tegenkomt”

Hij bevestigt wel dat je ook heel veel zaken niet zult ervaren. Onbekend is op dit moment of je bijvoorbeeld alle bijzondere Pokémon krijgt als je geen Pokémon GO-fest ticket hebt. Of dat je bijvoorbeeld wel alle Pokémon krijgt, maar de shiny-kans niet verhoogt is.

De informatie is nog niet verder gedeeld door Niantic, maar we verwachten binnenkort ook een formele aankondiging van het gratis gedeelte. Dit delen we dan uiteraard zo snel mogelijk met jullie!

Op NWTV vind je dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO via onze vernieuwde pagina en op sociale media: FacebookTelegram en WhatsApp.