Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager / Redacteur
Profiel

Afgelopen donderdag deelden we al in drie verschillende artikelen dat er speciale GO Fest-Challenges komen in aanloop naar GO Fest. Deze Challenges zijn overigens door iedereen te spelen. Ook door spelers die geen ticket hebben gekocht. Centraal staan Battle, Friendship en Skill tijdens deze challenges en natuurlijk komen deze in de vorm van een Special Research.

Timed Special Research op precies te zijn. Dat betekent dat je ze voor een bepaalde dag moet oplossen. We wisten al dat er drie keer drie opdrachten per Special research komen, maar het was niet helemaal duidelijk wat we vervolgens van de Elite Challenges kunnen verwachten. Met dank aan de dataminers weten nu ook meer over deze GO Fest-Challenges.

Je krijgt namelijk drie opdrachten extra. Maar volgens Niantic wel drie opdrachten die echt een stuk moeilijker zijn. Welke opdrachten dit zijn en hoe moeilijk ze zijn weten we natuurlijk nog niet. Maar zodra dit bekend is per week, dan delen we dit natuurlijk met jullie!

Op NWTV vind je dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO via onze vernieuwde pagina en op sociale media: FacebookTelegram en WhatsApp.