Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Sinds de aankondiging is er nog niet al te veel vrijgegeven rondom de basketbalgame. Daar is nu verandering in gekomen gezien 2K Games zojuist wat nieuws uit de doeken heeft gedaan. Zo is onder andere Kobe Bryant op de NBA 2K21-cover te zien en is de game een lanceertitel voor de next-gen consoles.

Zoals we al jaren gewend zijn worden de NBA 2K-games in twee verschillende versies uitgebracht. Dit jaar is het iets anders gezien er een derde uitvoering wordt uitgebracht. Er is een standaard game voor de huidige consoles waarbij Damian Lillard op de cover staat afgebeeld. Op de next-gen consoleversie staat Zion Williamson op de cover. De derde uitvoering staat in het teken van Kobe Bryant. De recent overleden en één van de beste basketbalspelers aller tijden heeft een speciaal plekje gekregen op de cover van de Mamba Forever Edition. Deze versie heeft een adviesprijs van €99,99 en heeft daarbij als enige versie de uitvoering om gratis te upgraden naar de next-gen consoleversie mocht je hem voor de huidige generatie aanschaffen.

Vanaf 4 september ligt NBA 2K21 in de winkels voor de huidige consoles en pc. Wanneer de PlayStation 5 en Xbox Series X worden uitgebracht zal de game direct als lanceertitel worden aangeboden. Wat hiervan de releasedatum is, is helaas niet bekend.

Koby Bryant op de NBA 2K21-cover