Doorgaan naar artikel
Niantic deelt officiële Pokémon GO Fest-trailer op sociale media
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Gisteren is er een speciale Pokémon GO Fest-trailer verschenen. Daarin is helaas weliswaar niets nieuws te zien van wat we kunnen verwachten tijdens het evenement, maar de beelden tonen wel wat Niantic wil bereiken. Zoals ze reeds hebben aangekondigd willen ze de wereld van GO Fest en de echte wereld in elkaar laten overlopen.

Met het delen van de Pokémon GO Fest-trailer is ook bekendgemaakt hoe de ticketverkoop loopt. Er zijn reeds 700.000 tickets verkocht namelijk. Dat is meer dan er normaal verkocht worden wanneer het evenement in het echt wordt gehouden. Vooral de hogere prijs (in vergelijking met eerdere digitale evenementen) weerhouden echter nog altijd best wel wat spelers ervan een ticket te kopen. Alhoewel we snappen dat het goedkoper is GO Fest normaal en meer biedt dat een Special Research-story, vinden veel spelers dit toch veel geld.

Op NWTV vind je dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO via onze vernieuwde pagina en op sociale media: FacebookTelegram en WhatsApp.