Doorgaan naar artikel
Boel nieuwe World of Warcraft: Shadowlands-info vrijgegeven, waaronder Collector’s Edition
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Blizzard heeft gisteren een livestream gehouden waarin een boel World of Warcraft: Shadowlands-info is vrijgegeven. Het ging vooral over allemaal systemen die in het spel zullen zitten, wat alsnog vrij vraag en weinig concreets is. Toch ziet het er tot nu toe allemaal goed uit en lijken Ion Hazzikostas en zijn team goed bezig om de fouten van Battle for Azeroth goed te maken.

Wel lekker concreet is de Collector’s Edition, iets om als fan altijd weer naar uit te kijken. Deze bevat vier pins, een van elke covenant die in Shadowlands zit, een muismat, een artbook, een code om de soundtrack te downloaden en natuurlijk de Epic Edition van de game. Hiermee krijg je ook een boel in-game-goodies.

Shadowlands zal “zeker weten” deze herfst verschijnen, is verder bevestigd door het team. Dit lag in de lijn der verwachtingen, aangezien een zomer-release wel erg kort dag zou zijn. De beta zal volgende week live gaan en gedurende de zomer zullen er “veel meer” uitnodigingen voor deze testfase komen. Verder zijn er nog een boel details vrijgegeven, daarvoor verwijzen we je graag hierheen of kan je onderstaande video bekijken voor de volledige livestream.