Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Vorige maand werd al gehint naar de komst van een nieuwe UFC-game. Dit is nu officieel bevestigd en dit wordt gevierd met de eerste UFC 4-trailer.

In de trailer komen veel grote vechters in beeld, waaronder Nate Diaz en uiteraard Connor McGregor. Ook zijn er andere wereldbekende vechtersbazen speelbaar zoals Bruce Lee en Tyson Fury. De game zal weer bomvol verschillende modi bevatten zoals de vernieuwde career-mode waarin je de carrière van een onervaren jonge vechter tot een succes probeert te brengen. Wat de trailer ook toont zijn enkele nieuwe speelbare omgevingen zoals The Backyard, waarbij vechters elkaar op straat in een kooi te lijf gaan in plaats van een officieel uitverkocht stadion. Bovendien kan je de vechters verder ontwikkelen in verschillende vechtstijlen zoals worstelen, boksen en jiujitsu.

Volgens de ontwikkelaars is UFC 4 de meest authentieke MMA-game tot nu toe. Alles is tot in detail uitgewerkt en elke rake klap is terug te zien op het gezicht of lichaam van de tegenstander. Dit kan in de vorm van een flinke wond zijn tot een opgezwollen oog. Kortom, UFC 4 is de meest complete vechtgame op dit moment, aldus de makers zelf, en zal vanaf 14 augustus in de winkel liggen voor PlayStation 4 en Xbox One.