Doorgaan naar artikel
Ubisoft toont nieuwe details en Assassin’s Creed: Valhalla-releasedatum
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

Hoewel de uitgever dit weekend al behoorlijk groot in het nieuws was vanwege het vertrek van een aantal hooggeplaatste medewerkers, stond er voor hen ook nog een digitaal event op het programma waarin ze de line-up voor de komende tijd uit de doeken deden. Tijdens Ubisoft Forward ging vanzelfsprekend veel aandacht uit naar de nieuwe Assassin’s Creed en kregen we naast gameplay ook een Assassin’s Creed: Valhalla-releasedatum.

In de gameplay zien we wat beelden van hoe een raid eraan toe zou gaan, maar ook hoe het zal zijn om je eigen nederzetting op te bouwen. Verder zien we verschillende soorten vijanden, voorbeelden van plekken om te ontdekken en stealth. Al met al geeft het een redelijk compleet beeld van wat we van de game mogen gaan verwachten. Kijk dus vooral even de trailer als je benieuwd bent.

Assassin’s Creed: Valhalla zal op 17 november verschijnen voor de huidige generatie consoles. Het zal daarnaast een launchtitel zijn voor de PlayStation 5 en Xbox Series X wanneer deze verschijnen. Xbox One bezitters hoeven sowieso niet te wachten, want hun versie wordt automatisch opgewaardeerd wanneer ze hun One omruilen voor een Series X.