Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

In het muizenlandschap van Razer kennen we al de DeathAdder-serie. Deze wordt nu uitgebreid met de Razer DeathAdder V2 Mini, waarbij de naam al weggeeft dat het dit keer om een kleinere uitvoering gaat.

De “normale” DeathAdder V2 werd eerder dit jaar uitgebracht en heeft nu een kleiner broertje gekregen. De Mini heeft voor de rest hetzelfde uiterlijk en is gelijk aan zijn grote broer, alleen is het model wat kleiner en daardoor ook wat lichter van gewicht, namelijk maar 62 gram. Daarnaast is de Razer DeathAdder V2 Mini voorzien van de optische muis-switches van Razer, welke tot zeventig miljoen muisklikken mee zou moeten gaan. De optische sensor ondersteund tot 8.500 DPI en is daarbij erg nauwkeurig.

Met het interne geheugen kunnen meerdere profielen worden opgeslagen die voor jou het beste passen bij een specifieke game. Het wisselen tussen deze profielen is daarmee ook vrij eenvoudig en hiervoor heb je niet per direct een computer nodig. En voor het oog is er ook nog RGB-verlichting aanwezig. Deze kan middels de Synapse-software naar elke denkbare kleur worden ingesteld.
De Razer DeathAdder V2 Mini is vanaf 9 juli 2020 beschikbaar voor €59,99.