Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Logitech G, de gamingdivisie van de fabrikant, heeft de handen ineen geslagen met Herman Miller. Ze hebben samengewerkt aan een nieuwe serie high-end gamingmeubels, waaronder de Embody Gaming Chair.

De professionele gamingstoel is van hoogwaardig kwaliteit en is deskundig ontwikkeld. De Embody Gaming Chair is de eerste ergonomische stoel in dit segment. Zo is de stoel ontwikkeld om te gebruiken voor lange speelsessies, maar ook voor streamers zou deze stoel de beste ondersteuning moeten bieden voor het lichaam. De gamingstoel is op verschillende manieren instelbaar zodat je het beste comfort kan toepassen op jouw lichaam en zithouding. Daarnaast ziet de stoel er ook bijzonder futuristisch uit.

Samen met Logitech G hebben we esports professionals en professionele spelers bestudeerd om te kijken hoe we hun prestaties kunnen verbeteren en hen kunnen helpen om beter voor hun lichaam te zorgen terwijl ze spelen. We ontdekten dat spelers verschillende houdingen in stoelen aannamen die een negatieve invloed hadden op hun prestaties en hun gezondheid mogelijk konden schaden. We hadden een oplossing nodig die spelers hielp hun ideale houding gedurende lange perioden te behouden, zodat ze zich op belangrijke momenten comfortabel en gefocust konden voelen. Deze line-up van gamingproducten is met dit doel ontworpen en biedt nog veel meer voordelen. –Tim Straker, Chief Marketing Officer bij Herman Miller.

De twee bedrijven hebben naast de Embody Gaming Chair ook de Nevi Gaming Desk ontwikkeld, een verstelbaar bureau dat in combinatie met de Ollin Gaming monitor-arm de beste ervaring naar de gamers brengt. De Embody is vanaf 22 juli beschikbaar voor de forse prijs van €1.320. Het bureau wordt voor €1.135 verkocht en de monitor-arm voor €195.

Embody Gaming Chair