Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Het heeft wat langer geduurd dan dat we gewend zijn van EA Sports, maar gezien de corona-omstandigheden zijn er veel dingen vertraagd. Gelukkig is nu dan ook de FIFA 21-revealtrailer onthuld, waarin de eerste gameplaybeelden worden getoond.

In de trailer staat voornamelijk Kylian Mbapp├ę centraal. Dit is ook niet zo vreemd gezien hij ook staat afgebeeld op de cover van dit jaar. De video toont ook verschillende gameplayfragmenten waarin te zien is dat EA Sports wederom zijn stinkende best heeft gedaan om niet alleen het uiterlijk van de spelers, maar ook de bewegingen en balcontacten zo realistisch mogelijk hebben proberen te ontwikkelen. Ook zijn er weer korte beelden te zien van Volta, de modus waarin straatvoetbal centraal staat. Deze modus werd in het vorige deel ge├»ntroduceerd en was daarbij ook erg populair. Uiteraard zal ook het welbekende en veel gespeelde FIFA Ultimate Team aanwezig zijn, waarin gamers een zo goed mogelijk team bij elkaar sparen door spelers te verkopen en wedstrijden te winnen.

FIFA 21 zal voor zowel de huidige als de nieuwe generatie consoles verschijnen en zal op 9 oktober in de winkel liggen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Voor de nieuwe generatie zal de game later verschijnen.