Doorgaan naar artikel
Jaime Andreas
Jaime Andreas
Redacteur
Profiel

Na Avengers: Endgame liep het Marvel-avontuur voor vele helden tegen een einde, maar niet voor iedereens favoriete slechterik Loki. Samen met een paar andere Marvel-personages krijgt hij een prominente rol op Disney+ in zijn eigen spin-off televisieserie. Er is nog weinig vrijgegeven over hoe deze serie eruit gaat zien, maar nu zijn er eindelijk een paar nieuwe details bekendgemaakt door een actrice uit de serie.

Gugu Mbatha-Raw (Black Mirror) heeft aan ET Online het een en ander verteld. Ze vertelt dat Loki in de serie langzamerhand volwassener wordt en echt een eigen persoon wordt. Het personage is niet langer alleen het broertje van Thor. Voor fans wordt het leuk om te zien hoe Tom Hiddleston nog meer in zijn rol kruipt. Mbatha-Raw heeft nog niet verteld welke rol zij zelf gaat vervullen.

Verder heeft de serie voor nu zes afleveringen die allemaal zijn geregisseerd door Kate Herron (Sex Education). Naast Mbatha-Raw spelen er nog andere grote namen een rol in Loki, waaronder Owen Wilson (Wedding Crashers) en Richard E. Grant (Star Wars: The Rise of Skywalker).

Door het coronavirus moest de productie van Loki worden uitgesteld. Eerst stond de releasedatum voor lente 2021. Het is nog niet duidelijk of dit verschoven wordt.