Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Warzone is bijzonder populair onder de gamers en is dé Battle Royale van dit moment. Het vierde seizoen is bijna afgelopen en dat is genoeg reden om de Call of Duty: Warzone seizoen 5-trailer te onthullen.

Sinds de release van Modern Warfare en de later toegevoegde Warzone is er in de vorm van verschillende seizoenen nieuwe content toegevoegd. Denk hierbij aan wapens, skins en operators, maar ook de map in onder andere Warzone is enkele veranderingen ondergaan. Zo werden er mysterieuze bunkers ontgrendeld waarin spelers speciale loot konden vinden, maar ook geheimzinnige easter eggs of raadsels die hinten naar misschien wel de nieuwe Call of Duty.

Er wordt al een tijdje gespeculeerd over een trein die door Verdansk, de fictieve wereld van Warzone, rijdt. Deze geruchten worden nu middels de trailer dan ook bevestigd. Deze trein zal een nieuw onderdeel vormen waar spelers mee rekening moeten houden. Ook is te zien dat het dak van het grote stadion open is geblazen. Voorheen konden spelers enkel op het dak en rondom het stadion lopen, maar nu is het ook mogelijk om in het stadion het gevecht aan te gaan. Hiermee wordt er een compleet nieuw speelveld gecreëerd in de al vrij grote map. Ook is te zien dat er een nieuw voorwerp wordt toegevoegd in de vorm van een grapple gun. Hiermee is het mogelijk om gebouwen vanaf de buitenkant te beklimmen zonder een ladder te gebruiken. Spelers die bovenop daken zitten zullen dus extra op hun hoede moeten zijn.

Ook in de multiplayer van Modern Warfare worden de nodige veranderingen doorgevoerd waaronder nieuwe maps. Met een nieuw seizoen hoort ook een nieuwe Battle Pass. Deze bestaat uit honderden tiers die spelers moeten te zien ontgrendelen om de voorwerpen in bezit te krijgen. Dit kan bestaan uit een nieuwe operator, of nieuwe wapens of sleutelhangers als accessoire aan je wapen.

Seizoen 5 zal vanaf morgen van start gaan en zal wellicht ook gepaard gaan met weer een flink aantal GB’s aan update.