Doorgaan naar artikel
Dataminers vinden generatie 6- en generatie 7-fragmenten in Pokémon GO-code
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Eerder lieten we al weten dat dataminers sinds kort minder goed kunnen dataminen. Door een deel van de informatie een soort van te versleutelen kunnen ze namelijk niet alles meer zien. Gelukkig hebben ze een manier gevonden om toch een deel van de informatie te ontcijferen. Het wordt er wel iets vager door, maar de volgende zaken zijn ook nog gevonden in de laatste update met als meest interessante een fragment van generatie 6:

  • Code die telt hoeveel Pokémon uit generatie 6 en generatie 7 je hebt
  • Het kunnen evolueren na een quest is weer verdwenen (was alleen in de code gevonden nog niet live)
  • Er zijn een hoop verbeteringen gevonden in de code rondom remote raids, Niantic Social en Friends

Vooral de eerste fragmenten voor de volgende generatie zijn interessant natuurlijk. Vorig jaar was generatie 5 onderdeel van de Ultra Unlock Bonus, dit jaar is dat zeker niet het geval. Er is sowieso nog niets over bekend. Gebruikelijk verschijnt deze in de tweede helft van het jaar. Of dat nu zo is zullen we af moeten wachten.

Wil je ons ook in deze tijd steunen en profiteren van exclusieve extra’s? Support ons dan via Patreon! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO via onze vernieuwde pagina en op sociale media: FacebookTelegram en WhatsApp.