Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager / Redacteur
Profiel

Alhoewel we eigenlijk dachten dat we niet meer terug zouden blikken op Pokémon GO Fest 2020, kwam Niantic vandaag toch nog met een cijfer dat we jullie niet wilden onthouden. Alhoewel het aantal spelers dat een ticket heeft gekocht (nog) niet bekend is gemaakt en wordt gehouden op enkele miljoenen. Weten we sinds zojuist dat beide dagen van het evenement 19 miljoen gamers hebben gespeeld. Dat betekent vermoedelijk dat er nog meer spelers in totaal waren, omdat sommigen niet beide dagen hebben gespeeld. 19 miljoen is overigens een record voor het spel.

Overigens liet Niantic ook weten dat over het algemeen Pokémon GO-spelers 74 minuten per dag spelen. Dat geldt dus niet alleen voor Pokémon GO Fest 2020, maar voor in alle gevallen. Hoe dan ook hoge cijfers!

Wil je ons ook in deze tijd steunen en profiteren van exclusieve extra’s? Support ons dan via Patreon! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO via onze vernieuwde pagina en op sociale media: FacebookTelegram en WhatsApp.