Doorgaan naar artikel
Dataminers vinden GO Mega Bracelet in code van Pokémon GO
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

We weten dat dit jaar nog mega-evoluties nog naar Pokémon GO komen. Voor spelers die dit fenomeen niet kennen: sommige Pokémon kunnen tijdelijk een extra evolutie krijgen, een zogenaamde mega-evolutie. Die krijgen ze alleen tijdens gevechten. Om deze te krijgen moet de Pokémon een bepaalde steen vasthouden en moet de trainer van de Pokémon een Mega Bracelet hebben. In de code van het spel hebben de Pokéminers een zogenaamde GO Mega Bracelet gevonden. Onbekend is wat je er mee kunt en of deze ook nodig is om daadwerkelijk een mega-evolutie te kunnen doen.

In de code zijn vier versies gevonden van de GO Mega Bracelet, voorlopig alleen als avatar-item. Er is er één voor ieder team en een algemene. Zodra er meer bekend is over mega-evoluties en over deze armband dan laten we het weten. Eerder deelden we wel al alle mega-evoluties in een artikel.

Wil je ons ook in deze tijd steunen en profiteren van exclusieve extra’s? Support ons dan via Patreon! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO via onze vernieuwde pagina en op sociale media: FacebookTelegram en WhatsApp.