Doorgaan naar artikel
Deze Pokémon GO-bugs zijn allemaal nieuw in versie 0.185.0
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Al sinds dag één hebben we als spelers te maken met Pokémon GO-bugs. Zo heel gek is dat voor heel spelers dus al lang niet meer (wel heel vervelend overigens). En bijna altijd is de vraag bij een nieuwe update, welke bugs krijgen we dit keer weer. Dit keer krijgen we echter zoveel vragen dat we de bugs die nieuw zijn met jullie delen. We kwamen op Reddit een overzicht tegen met de Pokémon GO-bugs die nieuw zijn in de meest recente versie, die overigens op het moment van schrijven nog niet verplicht is.

  • Wie de Pokédex-pagina’s van Misdreavus, Unown of Wobbufet zijn zeer buggy. Als je deze bezoekt begint je scherm te knipperen (nog niet bekend bij Niantic)
  • Snapshots werken niet meer voor quests op iOS (is nog in onderzoek door het team van Niantic)
  • Je kunt vrienden wederom niet sorteren op gifts (reeds opgelost in een aankomende update)
  • Het verwijderen of hernoemen van vrienden werkt pas als je uit het vriendenscherm gaat (nog niet bekend bij Niantic)
  • Een actie in je lijst met Pokémon, zoals het verwijderen van een Pokémon, laat je terug naar boven in de lijst gaan (reeds opgelost in een aankomende update)
  • Wanneer je een Galar of Alola Pokémon evolueert zie je tijdelijk de gewone versie (is weer goed als je opnieuw opstart) (nog niet bekend bij Niantic)
  • Sommige spelers zien geen map meer (alleen Pokémon, Gyms en Pokéstops). Opnieuw installeren verhelpt de problemen (nog niet bekend bij Niantic)

Voor een meest up to date lijst met de bekende bugs en of ze eventueel opgelost zijn, kun je terecht op de Known Issues-pagina van Niantic.

Wil je ons ook in deze tijd steunen en profiteren van exclusieve extra’s? Support ons dan via Patreon! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO via onze vernieuwde pagina en op sociale media: Facebook en Telegram.