Doorgaan naar artikel
Call of Duty: Black Ops Cold War-beta op komst
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Afgelopen week waren in een teasertrailer historische beelden te zien over de Koude Oorlog. Dit is de setting waarin de nieuwe shooter zich in zal afspelen. Door nieuwe gelekte informatie lijkt het er op dat er ook een Call of Duty: Black Ops Cold War-beta op komst is.

Dit nieuws is naar buiten gebracht door COD Tracker, een bron die wel vaker betrouwbaar nieuws naar buiten heeft gebracht. Ze geven onder meer aan dat de game direct na de officiële onthulling besteld kan worden en dat degene met een pre-order ook direct toegang krijgen tot een gesloten beta. Op een later moment zal de beta voor iedereen toegankelijk zijn. In deze betatest willen ontwikkelaars graag hun game laten testen door het grote publiek en op basis van de feedback de laatste puntjes op de “i” te zetten. Daarnaast is het natuurlijk ook een goede manier om alvast hype voor je product te genereren.

Ook heeft CID Tracker aangegeven dat er meerdere edities van de game zullen worden uitgebracht waarbij de kopers toegang krijgen tot unieke cosmetische items die ze in de game kunnen gebruiken, maar ook in Warzone, de populaire Battle Royale van de huidige Call of Duty: Modern Warfare.

Op woensdag 26 augustus wordt de game officieel onthuld. Hopelijk krijgen we dan ook de eerste gameplaybeelden te zien en een exacte releasedatum.