Doorgaan naar artikel
Onder andere Call of Duty: Black Ops Cold War-releasedatum gelekt
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Morgen zou de grote dag moeten zijn voor de onthulling van de nieuwe Call of Duty. Dit zou op een bijzondere wijze worden gedaan, namelijk door dit te doen in Call of Duty Warzone. Dit is de populaire Battle Royale waarin fans het massaal tegen elkaar opnemen. Oplettende gamers zijn in de data verwijzingen tegen gekomen waardoor onder andere de Call of Duty: Black Ops Cold War-releasedatum is gelekt.

Zo staat er onder meer in de documentatie een releasedatum vermeld van vrijdag 13 november, maar ook een datum waarop de multiplayer zou worden onthuld. Dit wordt volgens de bronnen namelijk op woensdag 9 september gedaan. Ook zijn er verwijzingen dat Black Ops Cold War ook weer een verhaalmodus krijgt. Dit verhaal zou direct aansluiten op de eerste Black Ops-game en speelt zich af in de jaren 80. Je zal in de game dan ook afreizen naar Oost-Berlijn, Vietnam, Turkije en de Sovjet KGB-locaties. Net als bij eerdere Black Ops-titels is ook bij Cold War weer een zombiemodus aanwezig.

Ook zijn er gegevens gelekt waaruit blijkt dat er drie verschillende uitvoeringen zullen worden uitgebracht. Zo zal er een Standard Edition zijn, maar ook een Cross-Gen Bundle en een Ultimate Edition. De eerstgenoemde versie zal enkel op de huidige consoles en pc speelbaar zijn. Kies je voor de Cross-gen Bundle dan krijg je de standaard game en een upgrade voor wanneer de nieuwe generatie consoles op de markt komen. De meest uitgebreide versie bevat de game en de upgrade en is daarbij voorzien van nog extra speciale content.